Resultaat 1–18 van de 691 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

Merken

De serviesmarkt is in de afgelopen enigszins veranderd. Dat is onder andere terug te zien in ons uitgebreide assortiment. Door ontwikkelingen in de afgelopen jaren zijn namelijk steeds meer merken actief bezig met het ontwikkelen en fabriceren van servies. Dit heeft als gevolg dat jij veel meer keus hebt uit allerlei soorten bestek, glaswaren en overig servies. Maar, welke merken zijn nou eigenlijk de allerbeste?

Ons assortiment

We durven te stellen dat de merken uit ons assortiment tot de top van de markt behoren. Wij bieden namelijk alleen maar servies van de allerhoogste kwaliteit aan. Alle merken uit ons assortiment leveren dusdanig hoge kwaliteit. Binnen de categorie ‘merken’ kan je voor de volgende merken/subcategorieën kiezen: Serax, Iittala, BK, Royal Doulton, Villeroy & Boch, Schott Zwiesel, Brabantia, WMF en Wedgwood. Wil je graag het assortiment van deze merken inzien? Kies dan voor één van de subcategorieën en laat je verrassen.

Redenen om servies van deze merken bij 123servies.nl te kopen

Binnen onze webshop staat een hoge kwaliteit centraal. Dat is dan ook dé reden waarom wij servies van deze merken aanbieden. In de afgelopen jaren hebben deze merken een befaamde naam binnen de servieswereld op weten te bouwen. De merken hebben bewezen dat ze hoge kwaliteit kunnen leveren en daarom hebben wij besloten om deze merken in ons assortiment op te nemen.

Als je interesse in servies van deze merken hebt, ben je sowieso bij 123servies.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk in staat om het servies voor behoorlijk voordelige prijzen aan te bieden. Je kunt dus genieten van de hoogste kwaliteit én de laagste prijzen. Dat klinkt als een mooie win-win combinatie, niet waar? We nodigen je van harte uit ons om volledige assortiment te bekijken en het gewenste servies van deze prachtige merken aan te schaffen!