Resultaat 1–18 van de 52 resultaten wordt getoond

Filter
Weergeven 9 24 36

WMF

“Van de voorbereiding tot samen genieten aan tafel: al meer dan 160 jaar biedt WMF kwalitatief hoogwaardige producten”. Met deze korte omschrijving is het merk WMF eigenlijk in een notendop uitgelegd. Dit merk bestaat al sinds 1853 en werd destijds in een klein dorpje in Duitsland opgericht. Wat ooit begon als een metaalbewerkingsbedrijf is uitgegroeid tot een multinational met een omzet van meer dan 1 miljard dollar per jaar.

Het assortiment van WMF

Als we naar het assortiment van WMF kijken, zien we een grote variatie aan producten. Eigenlijk allerlei soorten producten voor in de keuken kom je in hun assortiment tegen. Ook in onze webshop kom je ontzettend veel producten van WMF tegen. Onder andere prachtige pannen, besteksets en hulpmiddelen voor in de keuken maken deel uit van het WMF assortiment. In onze webshop richten wij ons puur op het servies, zoals het bestek, van dit merk.

Redenen om het servies van WMF bij 123servies.nl te kopen

In onze webshop kan je een ontzettend uitgebreid aanbod van servies vinden. Meerdere merken, waaronder WMF, maken deel uit van ons uitgebreide assortiment. Dankzij dit uitgebreide assortiment kunnen wij een ieder blij maken. Mocht je interesse in het servies van WMF hebben, ben je absoluut bij ons aan het juiste adres. Wij weten deze kwalitatief hoogwaardige producten namelijk voor voordelige prijzen aan te bieden.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Bij 123servies.nl ben je in staat om voor een voordelige prijs het servies van WMF aan te schaffen. Wat houdt jou nog tegen? Bekijk direct ons assortiment, vergelijk al het servies van WMF met elkaar en sla uiteindelijk je slag. Het servies van WMF koop je veilig, snel en goedkoop bij 123servies.nl!