Over ons

Prachtig servies is een aanwinst voor elk huis. Helaas is servies niet overal even goedkoop te verkrijgen. Daar brengen wij met 123servies.nl verandering in. Bij ons heb je namelijk de keus uit ontzettend veel stukken servies tegen voordelige prijzen. De betaalbaarheid, de kwaliteit en de ruime keus zijn dan ook de drie pijlers binnen onze webshop.

Wij weten als geen ander hoe leuk koken en lekker eten/drinken is. Je moet daarvoor echter wel de juiste producten voor in huis hebben. Probeer koffie maar eens uit een normaal glas te drinken of uit één van de kopjes uit ons assortiment. Je merkt/proeft simpelweg direct dat de koffie stukken lekkerder smaakt uit één van onze kopjes. Het juiste servies draagt dan ook bij aan het gemak en geluk in jouw leven. Die stelling durven wij zeker aan te gaan.

Ons assortiment

De betaalbaarheid is dus één van de pijlers binnen onze webshop. Die betaalbaarheid combineren wij met een uitgebreid assortiment. Als jij in onze webshop gaat kijken, moet je de keus hebben uit ontzettend veel varianten. Alleen op die manier ben je namelijk in staat om servies uit te kiezen dat volledig aansluit op jouw wensen.

Ons assortiment is voor de overzichtelijkheid onderverdeeld in enkele subcategorieën: Bestek, Glazen, Koffie & theeservies, Merken, Serveren en Servies. Onder de subcategorie Merken vind je al het servies van verschillende merken terug. Zoals gezegd bieden wij alleen kwalitatief hoogwaardig servies aan. In onze webshop kom je dan ook servies van bijvoorbeeld Brabantia, Villeroy & Boch en Serax tegen. Stuk voor stuk merken die alleen maar kwaliteit afleveren.

Heb je interesse om nieuw servies aan te schaffen? We nodigen je van harte uit om ons gehele assortiment te bekijken. Als je servies bij 123servies.nl aanschaft, ben je verzekerd van de juiste prijs én hoge kwaliteit. Wat wens je nog meer? Veel plezier met je nieuwe servies!